Resultaten voor bed and breakfast leiden

bed and breakfast leiden
bed breakfast Bij Yasmin.:
Bed Breakfast Bij Yasmin bevindt zich op loopafstand van diverse restaurants, musea, historische bezienswaardigheden en winkels. Leiden is de studentenstad bij uitstek en heeft veel mooie hofjes en grachten die zeker een bezoek waard zijn. Leiden is ook de geboortestad van Rembrandt.
Bed and Breakfast Leiden Overzicht van 27 BB's' in Leiden.
Bed and Breakfast. Bed and Breakfast Leiden. Overnachten in Stijl? Kies voor één van de 27 Bed and Breakfasts in Leiden. Dit is dé manier om. u te onderdompelen in de lokale cultuur en het is vaak goedkoper dan een hotel.
BB nr22 Leiden Bed Breakfast in het centrum van Leiden.
Een bed breakfast in een oud herenhuis is altijd een bijzondere belevenis. Maar NR22 staat op een heel speciale plek in Leiden, midden in het hart van de stad. Ons prachtige pand is gelegen aan de Nieuwe Rijn recht tegenover de Koornbeursbrug, de mooiste brug van Leiden.
Bed Breakfast in Leiden.
BnB: Karakteristieke zolderetage hartje Leiden. Privé Kamer 1 bed. Private room in Oegstgeest. Privé Kamer 1 bed. Private room in Oegstgeest. BB opposit cityhall. Privé Kamer 1 bed. BB opposit cityhall. Studio Jan van Goyen Appartement. Gehele bed breakfast 1 bed.
BB Rijnoever.
Rijnoever is een kleinschalige bed breakfast aan de Oude Rijn, op de grens van Leiden en Valkenburg. Het centraal station en het stadscentrum liggen op ongeveer 2 kilometer; bereikbaar met bus 43. Zee, strand en duinen bij Wassenaar, Katwijk en Noordwijk zijn in een kwartiertje bereikbaar.
Goedkope bed and breakfast in Leiden budgetplaces.com.
Donizettilaan, Leiden Toon kaart. De gezellige bed en breakfast B B wacht op het lijden met een mooie gemeenschappelijke tuin en is gelegen in. 2.6 km van Leiden Centrum. Prijs vanaf 39 50 per persoon per nacht. Al onze bestemmingen.
Bed Breakfasts Leiden Key to Discovery.
Bed Breakfast familie Quellhorst. Bed Breakfast Het Vogelhuis. Bed Breakfast Jan van Goyen. Bed Breakfast Merenwijk. Bed Breakfast NR 22. Bed Breakfast Oude Rijn. Bed Breakfast Rijnoever. Bed Brekfeast Het Koekoeksnest. Boerderij t Geertje. Noordeindes Bed and Breakfast. Sweet Dreams Leiden.
Bed Breakfast De Haven, Leiden trivago.nl. trivago. trivago.
Kamer toevoegen Bevestig. Medusastraat 12 2315gs Leiden Nederland Bed Breakfast. Sorteer op Populariteit. Houd extra rekening met Waardering. Houd extra rekening met Prijs. Houd extra rekening met Afstand. Terug naar lijst. Gebruik de filters aan de linker kant om ideale hotel te vinden.

Contacteer ons