Meer resultaten voor bed and breakfast den haag

bed and breakfast den haag
Bed and breakfast Kussengevecht in Den Haag.
Op loopafstand vindt u kleine buurtwinkeltjes, een grote supermarkt, art galeries en een theater, terrasjes en restaurants uit alle windstreken. Toch is het binnen in de Bed Breakfast heerlijk rustig. Het is een ideaal uitgangspunt om Den Haag en omgeving te verkennen.
ck58.
Dagkaart tram en bus Den Haag verkrijgbaar à 650. Een plek van rust in een bruisende stad met oude grandeur: knus en warm, voorzien van hedendaags comfort. Klik hier voor recensies. Bed Breakfast CK58 Conradkade 58 2517 BR s Gravenhage Tel.
Kussengevecht, Den Haag Boek online Bed and Breakfast Europe.
nl 5026 52.076218989987005 4.282101779098525 //bbimages.eu //bbimages.eu Weimarstraat 94 2562HB Den Haag Leuke BB gevonden op Bedandbreakfast.eu: http//bbsn.nl/eu5026: EUR regular. persoon personen Foto PHOTO_INDEX van PHOTO_TOTAL Delen: Kussengevecht Op aanvraag. Some text in the modal. Ontdek unieke BB bestemmingen. Bedankt voor je aanmelding! Wie zijn wij Service Contact Blog. Aanmelden BB te Koop BB Starten. Bed and Breakfast Zeeland Bed and Breakfast Texel Bed and Breakfast Limburg.
Bed Breakfast Art Deco, welkom.
Art Deco is centrally located in The Hague. The bed and breakfast is located on the first floor of a large house and is suitable for 3 adults or 2 adults and 2 children. Parking, Wifi, two city bikes, public transport tickets are available. Prices range from 65 per night. Art Deco liegt zentral in Den Haag.
Restaurant De Salon van Fagel Noordeinde Den Haag.
Bed Breakfast De Salon. Meer weten over onze Bed Breakfast. Bezienswaardigheden in de omgeving. Het werkpaleis van koningin Willem Alexander. In dit Rijksmuseum zijn voornamelijk schilderijen te zien uit de 17e en 18e eeuw. Haags Historisch Museum. Het prachtige pand aan de Korte Vijverberg heeft nog altijd zijn originele entre met daarin zuilen en bogen uit de 17e eeuw. Ridderzaal en Binnenhof. Het belangrijkste en oudste gebouw op het Binnenhof is de Ridderzaal. Paleis Huis Ten Bosch. Gelegen in het Haagse Bos. In 1645 werd de eerste steen gelegd voor dit zomerverblijf van Frederik Hendrik en zijn vrouw Amalia van Solms. In dit paleis bevinden zich een aantal organisaties die zich voornamelijk bezig houden met internationaal recht en politiek. De Grote Kerk. De Grote Kerk wordt samen met Het Binnenhof nummer twee in deze lijst tot de oudste gebouwen van Den Haag gerekend.
Bed en Breakfast Zuid-Holland Den%20Haag Bed and Breakfast adressen in Zuid-Holland.
Deze gezellige, comfortabele, knusse studio is te vinden in Kijkduin Den Haag-Zuid. Gelijkvloers en met eigen entree en terras. Prijs voor 2 personen. Den Haag, Zuid-Holland. 06 4206 2862. Bed Breakfast Benoordenhout. Twéé kamers, grote badkamer, in stijlvol, vooroorlogs appartement.
Bed and Breakfast Den Haag.
De winkelstraten, musea, theaters, bioscopen, regeringsgebouwen en Koninklijke paleizen in Den Haag zijn vanuit de bed and breakfast lopend te bereiken. Website Bed and Breakfast Feelhome Den Haag. 2515 BP Den Haag. Bed Breakfast and Short Stay Amsterdam. Bed Breakfast and Short Stay Rotterdam.
Welkom! Villa Suisse Bed Breakfast.
De bed and breakfast ligt op een paar minuten loopafstand van het strand, Kurhaus, Afas Circus Theater met de succesvolle musical The Beauty and the Beast, Casino, en de Bioscoop. De bed breakfast is altijd zeer aangenaam om in te verblijven: in de zomer genieten van de zon en het strand en al het amusement, in de winter is het heerlijk is om te wandelen langs het strand en de duinen. Er is veel entertainment in Scheveningen en voor iedereen is er wel iets. Het levendige en mooie centrum van Den Haag is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer op paar minuten loopafstand van Villa Suisse en de reis duurt dan 10 minuten.

Contacteer ons