Op zoek naar Leiden?

Leiden
Home Gemeente Leiden.
Subsidies, regelingen en belastingen. Vrije tijd, cultuur en evenementen. College van burgemeester en wethouders. Wijken in Leiden. Contact en openingstijden. Waar bent u naar op zoek? Melding of klacht. Binnenkort op vakantie? Lees deze tips. Waterspeellocaties: warm weer en waarschuwing.
Eerste keer Leiden Leiden Stad van Ontdekkingen.
Om Leiden echt te leren kennen, moet je eigenlijk langer dan één dagje blijven. Leiden heeft een keur aan gezellige en comfortabele hotels en Leiden telt honderden restaurants, eetcafés en kroegjes. Alle denkbare keukens zijn vertegenwoordigd en in iedere prijsklasse is er wat te vinden.
Rijksmuseum van Oudheden.
Stadswandeling Leiden en de oudheid Ontdek verstopte oudheden in Leiden, 16 juni en meer data, 13.00 14.30 uur. Voor oudheden naar Leiden Museumwandeling zondag 24 juni, 14.00 15.00 uur. Caesar in de lage landen Boekpresentatie van Tom Buijtendorp 22 juni, 15.00 uur.
De 10 beste hotels in Leiden 2018 met prijzen TripAdvisor.
Zakenhotels in Leiden. De beste familiehotels in Leiden. Romantische hotels in Leiden. 4-sterren hotels in Leiden. 3-sterren hotels in Leiden. Leiden Hotels huisdieren toegestaan. Leiden Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Leiden. Rustige Hotels in Leiden. Discount Hotels in Leiden.
Leiden Wikipedia.
Het stadsgewest Leiden omvat CBS ook Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout waarmee het gehele stedelijk gebied van Leiden in totaal 348.868 inwoners heeft. Met 5646 inwoners per vierkante kilometer is de stad Leiden sinds 2014, na Den Haag, de dichtstbevolkte gemeente van Nederland.
Home Universiteit Leiden.
Studenten van het Leiden University College leren over biodiversiteit met behulp van cameravallen. Kies een studie. Maak een keuze uit het brede aanbod van.: Opleidingen voor professionals. Studievoorlichting Open Dag. 11 juni 2018 Behandelcentrum LUBEC: brug tussen hulpverlening en onderzoek.
Leiden Stad van Ontdekkingen Leiden Stad van Ontdekkingen.

Contacteer ons