Zoeken naar bed en breakfast te koop

bed en breakfast te koop
Woonboerderij bed breakfast Trovit.
6262 NV, Banholt, Eijsden-Margraten, Limburg. Limburgse woonhoeve met een hoofdwoning, drie vakantiewoningen, erf, tuinhuis en huisweide. Deze hoeve is geschikt als Bed Breakfast, maa. Rapporteren Bekijk huis. Tweedehands.net 30 dagen geleden. Te koop 2complete woningen met ieder eigen oprit in een.
Bed Breakfast ter overname / te koop / te huur.
Dit object bestaat uit een sfeervol hoofdgebouw monument, fraai aangelegde tropische tuin 650 m op het zuidwesten met een verwarmd zwembad, een blokhut en een voormalige berging waarin woonruimte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de verdieping en de san 29 jan 18 Noordwelle, ZL OG: 595.000. In de Belgische Ardennen, Bed breakfast te koop In een klein dorpje in de Ardennen, te midden van bossen en velden met veel wandelmogelijkheden.
Bed and Breakfast Te koop, overal in de wereld.
Type: Bed and Breakfast. Small unconvential boutique BB in old historical part of Xativa. Type: Bed and Breakfast. Grote villa met 6 badkamers en slaapkamers, eigen groot privé gedeelt. Type: Bed and Breakfast. Zeer goedlopende BB met panoramisch uitzicht te koop.
Bed and Breakfast overnemen? 30 x BB Te Koop in Nederland.
Bed and Breakfast te koop in Gelderland. Altijd de een actueel aanbod van BB's' die in Gelderland Te Koop staan. Ook om uw BB in Gelderland te koop aan te bieden op onze pagina Bed Breakfast Te Koop in Nederland. Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen?
Bed and Breakfast Nederland Unieke BB's' Bedandbreakfast.eu.
Op werkelijk een prachtige locatie ligt deze semibungalow met bijgebouw, momenteel in gebruik als bed and breakfast. De bosrijke omgeving is hier werkelijk prachtig. De vraagprijs is incl huis. 202 m / 1920 m. Meer over dit pand in Nederland. BB Aan de sluis, Andel, Nederland. TE KOOP SLUISWACHTERSWONING EN BB In toeristisch gebied, de Biesbosch, Vestingstad Woudrichem, Slot Loevestein, Vestingstad Heusden en de grote rivieren de Waal en de Maas die voor Woudrichem in de Merwede verdergaan.
Bed breakfast Trovit.
bed breakfast drenthe., vrijstaande brabant bed breakfast., bed breakfast overijssel. bed breakfast nijmegen. bed breakfast noord holland. Tweedehands.net 30 dagen geleden. Vrijstaande woning met goedlopende Bed and Breakfast. Te Koop: Vrijstaande woning op 980m2 grond met garage en goedlopende Bed and Breakfast.
Bed and Breakfast kopen? Locatiescout vindt uw bijzondere locatie.
Bed and Breakfast aankopen? Locatiescout is gespecialiseerd in het vinden van bijzondere BB's. En die staan veelal niet op de bekende woningsites, of zijn daar niet te vinden. Of ze zijn nog niet op de markt, worden via via aangeboden of zijn nog! niet te koop.
Bed and Breakfast te Koop: welke karakteristieke BB wil jij kopen of overnemen?
BB te koop BB verkopen Te koop: bijzondere BBs in binnen en. BB te koop BB verkopen Succesvolle bed en breakfasts in de verkoop: iets voor. BB te koop BB verkopen Kans om bed en breakfast te starten in koetshuis.

Contacteer ons