Resultaten voor bed en breakfast leeuwarden

bed en breakfast leeuwarden
Bed breakfasts in Leeuwarden.
Bed Breakfast De Dream Centraal in Leeuwarden vindt u een sfeervol bed and breakfast waar het u aan niets zal ontbreken.
Een stad met een lange en rijke geschiedenis die op veel plaatsen nog duidelijk zichtbaar en voelbaar is. BED BREAKFAST DE DREAM. Vlak bij het centrum van Leeuwarden vindt u een gezellige bed and breakfast waar het u aan niets zal ontbreken.
De Spanjaard Leeuwarden Bedandbreakfast.nl.
Door de combinatie met de woonkamer is de bed en breakfast zeer geschikt voor een gezin of groep van 4 personen. De BB is gelegen aan de statige Spanjaardslaan in Leeuwarden, gesitueerd tussen 2 parken; het Rengerspark en het stadspark Prinsentuin.
Bed and Breakfast Leeuwarden Unieke BB's' Bedandbreakfast.eu.
Kitts en Nevis3576468St. Vincent en de Grenadines607072Svalbard, en Jan en en Arabische Emiraten6252001Verenigde, Staten2635167Verenigd, Koninkrijk1562822Vietnam718075Voormalige, Joegoslavische Republiek Macedoniu00eb4034749Wallis, en en Zuidelijke Sandwicheilanden7909807Zuid-Soedan2661886Zweden2658434Zwitserland, dd-mm-yy 0 2751791 nl Leeuwarden 1. Home Nederland Leeuwarden. Bed and Breakfast Leeuwarden. 28 BB's' gevonden in Leeuwarden.
Bed and Breakfast Leeuwarden 22 Overnachtingsadressen in Leeuwarden Ljouwert Goedkope Overnachtingen.
Betaalbaar overnachten, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt, gratis parkeren, op loopafstand centrum en MCL Ziekenhuis, verblijven in rustig gelegen klassiek gastvrije accomodatie. Bed en Breakfast Leeuwarden is geschikt voor max. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf 2750, per nacht.
Bed en Breakfast.
Uw reis begint hier. 10 of meer. 0 bed breakfasts gevonden in Leeuwarden.: Rondom Leeuwarden zijn 0 bed en breakfasts gevonden, klik hier om deze te bekijken. Sorteren: Prijs Beoordeling. Koffie / thee faciliteiten. Wi-Fi / internet. Gebruik van tuin.
Bed and Breakfast Kia Ora Leeuwarden Home.
Bed and Breakfast Kia Ora te Leeuwarden Bed breakfast met ruime en luxe kamers incl. eigen badkamer en toilet in centrum van Leeuwarden vanaf 5750. Deze Mooie BB is uitermate geschikt voor verblijf van langere tijd. Bed breakfast met ruime en luxe kamers incl.
Bed Breakfast leeuwarden.
Wij genieten met ons gezin volop van dit mooie plekje bij Leeuwarden. Gastvrijheid staat bij ons voorop daarom hebben we een deel van onze woning geschikt gemaakt voor BB. Hier heb je volop privacy het appartement heeft een eigen ingang en een mooi terras. Het appartement is prima geschikt voor een langer zakelijk of toeristisch verblijf. Heerlijk de ruimte, in heerlijke ruimte voor jezelf! Snelle service; op laatste moment geboekt, dagje museum voor werkdag aan, rustige ligging, heerlijk bed, fijne douche, keuken om zelf even wat drinken te maken, geen verplicht ontbijt, komen in de zomer terug om te fietsen en varen vanaf deze plek.

Contacteer ons